Molen de Roos gaat stoppen

Beste klant,

Via deze weg willen wij je meedelen dat Molen de Roos er mee gaat stoppen per 1 oktober 2017. Wij betreuren dit zeer, maar alles is tijdelijk in het leven, zo ook ‘de zaak’.

Graag wil ik al onze trouwe klanten bedanken. Jullie hebben ons al lang gesteund. 94 jaar lang hebben klanten Molen de Roos kwaliteit weten te waarderen en uitgegroeid tot een begrip voor een ieder uit Delft en omstreken als het om meel en dieren gaat.

De verwachting is dat wij tot 1 oktober nog open zijn.

Opheffingsuitverkoop

Bent u in de buurt, kom dan zeker langs om te profiteren van onze 30%, 50% en zelfs 70% korting op onze restant producten. Op het meel assortiment krijgt u 25% korting (op=op).

Wij betreuren dit nieuws en hopen u de komende maanden nog wel te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groet,

Alice Nagtegaal 
en team Molen de Roos

 

Reacties kun je hieronder achterlaten of op onze Facebook-pagina

Comments 7

 1. Dat is een grote teleurstelling. Heel jammer., ik kwam niet vaak, maar erg graag. Ook ik houd me aanbevolen voor een alternatief adres voor broodzelfbakkersbenodigdheden!

 2. Hi Alice en medewerkers,
  Het zit me nog steeds niet lekker dat jullie gaan stoppen. Bah…..
  Wil Jacobs

 3. Wat jammer om te horen. Maar ik snap het niet eigenlijk. Was gisteren nog in de molen, en daar verkopen jullie nu molenmeel toch? Blijft de molen wel open?

 4. Het spijt mij dit te moeten horen.
  Uit de mededeling dat de winkel niet terug zou gaan naar de molen had ik opgemaakt dat de molen te klein was geworden en dat het dus eigenlijk wel goed gaat. Maar helaas . . .
  Nu liep ik de deur niet plat (ik woon niet in Delft), maar als ik zo om de zes weken kwam sloeg ik wel steeds flink in. Dat zal ik gaan missen. Ook al omdat ik niet meteen een alternatief bij de hand heb. Vandaar dat ik toch met een paar vragen zit:
  – Zijn er andere winkels met meel e.d. die u zou aanbevelen?
  – Hebben zij ook broodzout, gist en broodverbeteraar in hun assortiment?
  – Willen jullie bekend maken waar jullie mixen uit bestaan? met name Crunchy, Maismix en misschien wel het kerstbrood, of gaan de recepten naar een andere leverancier?

 5. Ach, wat ontzettend jammer dat jullie gaan stoppen. We komen zeker binnenkort een paar zakken meel inslaan en een nieuwe kattenmand kopen. Veel sterkte met de afbouw naar 1 oktober en veel succes in de toekomst.
  Groet van Rob en Marianne

 6. Heel jammer wensen jullie alle goeds voor de toekomst. Molen de Roos was echt een begrip.

 7. Wat jammer! Klinkt als noodgedwongen? Sterkte dan.
  We komen vast nog een keer meel halen in september!

  Met vriendelijke groet, Caroline Wertwijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *